Hozzávalók 20 db-hoz
- 10 dkg Cavalier mogyorókrém
- 10 dkg őrölt török mogyoró vagy mandula 1/2 tonkabab (elhagyható)
- 20 dkg Cavalier csokoládépasztilla
A mogyorókrémet elvegyítjük az őrölt mogyoróval, és fűszerezzük a finomra reszelt tonkababbal. A masszából kis nudlikat formázunk, és hűtőbe tesszük annyi időre, amíg meg nem szilárdulnak. A csokoládépasztilla 2/3 részét vízgőz fölött felolvasztjuk, majd a tálat levéve beleforgatjuk a többi pasztillát. Folyamatos keverés mellett hagyjuk beleolvadni a szilárd csokoládét, majd villa segítségével egyesével megmártjuk benne a szaloncukrokat. Mindet alaposan lecsepegtetjük, és sütőpapírra szedve hagyjuk megszilárdulni a csokoládéburkot.