1 1/2 pohár feldarabolt étcsokoládé (pl. Cavalier táblás csokoládé vagy pasztilla)
Elkészítés:
Melegítse elő a sütőt 180°C-ra.
Vajazzon ki egy kis méretű tepsit.
Keverje össze a Stevia port, a lisztet, a kakaót, a szódát és a sót, majd tegye félre a tálat.
Olvassza meg a vajat, majd keverje bele a tojást és a vaníliát.
Adja a lisztes masszát a vajas keverékhez, hogy jól összevegyüljenek az alkotóelemek.
Keverje a csokoládé darabokat a masszába.
Öntse a masszát a tepsibe és süsse 35-40 percig. Figyeljen arra, hogy nehogy túlsüsse. (Kis vékony réteg keletkezik a sütemény tetején, ami elkezd repedezni, amikor kész.)
Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon cookie-kat használunk szolgáltatásaink bemutatásához és a releváns tartalmak megjelenítéséhez. Honlapunk használatával Ön elismeri, hogy elolvasta és megértette a cookie-kra vonatkozó irányelveinket, az adatvédelmi irányelveinket és az Általános Szerződési Feltételeket. Webhelyünk, beleértve szolgáltatásainkat és tartalmainkat is, ezen irányelvek és kifejezések hatálya alá esik.ElfogadomAdatkezelési szabályzat