Hozzávalók
Hozzávalók személyenként
- 2 dl kókusztej
- 1-2 evőkanál házi mogyorókrém
- 1 csipet őrölt fahéj
- 1 teáskanál eritritol (elhagyható)
- 1 dkg Almitas csokoládépasztilla
a tálaláshoz:
- (kókusz)tejszínhab
- cukrozatlan kakaópor
- őrölt fahéj
Elkészítés
A kókusztejet felmelegítjük, beletesszük a mogyorókrémet, a fahéjat – ízlés szerint az eritritolt –, és jól elvegyítjük. (Akár botmixerrel is krémesíthetjük.) A 3/4-ét pohárba szedjük, a maradékhoz adjuk a csokoládét, és addig keverjük, amíg teljesen el nem olvad. A mogyorókrémre kanalazzuk, a tetejére tejszínhabot nyomunk, majd megszórjuk kakaóporral és fahéjjal.
Hidegen és melegen is tálalhatjuk.
Hidegen és melegen is tálalhatjuk.
Köszönjük a receptet a kiföztük.hu-nak.