Gyors meggyes süti

Hozzávalók:

  • 300g tönkölybúza liszt
  • 1 csomag (foszfátmentes) sütőpor
  • 3 tojás
  • 300g meggy (a leve kicsit kinyomkodva)
  • 4 ek meggy lekvár
  • Kb. 0.5 dl kókuszzsír (megolvasztva)
  • 3 csipet Stevia por

Elkészítés:

A sütőt melegítsük elő 170 fokra.
Egy tálba öntsük bele a lisztet, a sütőport és az édesítőszert, majd jól keverjük el őket.
Adjuk hozzá a többi összetevőt, és addig keverjük, amíg egynemű masszává válik a sütemény tésztája. (Ne keverjük túl, magadjon lágy, habos a tészta állaga.)
Öntsük bele egy hőálló tálba, majd tegyük a sütőbe. Kb. 30 perc alatt készre sül.
Ínyencek tehetnek a tésztába Cavalier étcsokoládé pasztillát is. 🙂