Hozzávalók
Hozzávalók 8 kisebb vagy 4 nagyobb adaghoz
- 3 érett banán
- 10 dkg Cavalier csokoládépasztilla
- 2 dl kókusztejszín
- 2 evőkanál kókuszpehely
Elkészítés
A banánt felszeleteljük, sütőpapírral bélelt tányéron fagyasztóba tesszük legalább 4-5 órára. A csokoládét vízgőz fölött megolvasztjuk, majd belekeverjük a tejszínt. A fagyott banánt késes aprítóban pépesre daráljuk, hozzáadjuk a kókuszkrémes csokoládét, és simára dolgozzuk. 8 db 1/2 dl-es vagy 4 db 1 dl-es pohárba adagoljuk, és kókuszpehellyel megszórva rögtön tálalhatjuk.
Tipp: a krémet fagylaltalapként is használhatjuk.
Köszönjük a receptet a kiföztük.hu-nak.