Magos-csokoládés zabfalatok

Hozzávalók:

  • 10 dkg zabpehely
  • 8 dkg Almitas mogyorókrém
  • 1 csapott kávéskanál szteviapor
  • 6 dkg Cavalier csokoládépasztilla aprítva 2 evőkanál szezámmag
  • 2 teáskanál chiamag
  • 1 dl kókuszkrém

a forgatáshoz:

  • kókuszliszt
  • cukrozatlan kakaópor

A kókusz- és mogyorókrémet kissé összemelegítjük, majd simára dolgozzuk. Belekeverjük először a szteviaport, majd a zabpelyhet, a magokat és a csokoládét. A masszát 2-3 órára hűtőbe tesszük dermedni. Golyókat formálunk belőle, majd kókuszlisztbe és/vagy kakaóporba forgatjuk. Hűtőben, lezárt dobozban tároljuk.

http://katakonyha.blogspot.com