Hozzávalók
Hozzávalók 2 személyre
- 2 nagyobb sárgarépa
- 2 kisebb édesburgonya
- só
- őrölt bors
- (kókusz)olaj
a szószhoz:
- 1/2 üveg Almitas mogyorókrém
- 1 kisebb lila hagyma apró kockákra vágva
- 1/2 gerezd fokhagyma finomra reszelve
- 1 teáskanál eritritol
- só
- 2 teáskanál almaecet
- 1 lime leve
Elkészítés
A szószhoz a hozzávalókat összekeverjük, félretesszük.
A zöldségeket meghámozzuk, vékony csíkokra vágjuk, és az olajon pár perc alatt megsütjük. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk a mogyorószósszal, és tálaljuk. Magában vagy köretként is fogyaszthatjuk.
A zöldségeket meghámozzuk, vékony csíkokra vágjuk, és az olajon pár perc alatt megsütjük. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk a mogyorószósszal, és tálaljuk. Magában vagy köretként is fogyaszthatjuk.
Köszönjük a receptet a kiföztük.hu-nak.