Hozzávalók
Hozzávalók 1 db 23 cm-es vagy 4 db 12 cm-es formához
- 15 dkg csokoládés keksz darálva
- 7-10 dkg vaj vagy kókuszzsír
a krémhez:
- 10 dkg Almitas mogyorókrém
- 1-2 dl (kókusz)tejszín
- 1 evőkanál cukrozott narancshéj
- 1 csipet fahéj
a díszítéshez:
- narancs
- aprított mogyoró
Elkészítés
A kekszet a vajjal összekeverjük, a piteforma aljába simítjuk, és hűtőben dermedni hagyjuk.
A krém hozzávalóit elvegyítjük – ha a mogyorókrém túl sűrű, a tejszínt érdemes felmelegíteni, hogy könnyebb legyen teljesen egyneművé dolgozni.
A kekszes alapot – a formából kivéve – tálra helyezzük, megkenjük a krémmel. Tálalás
előtt filézett narancsszeletekkel, aprított mogyoróval díszítjük.
A krém hozzávalóit elvegyítjük – ha a mogyorókrém túl sűrű, a tejszínt érdemes felmelegíteni, hogy könnyebb legyen teljesen egyneművé dolgozni.
A kekszes alapot – a formából kivéve – tálra helyezzük, megkenjük a krémmel. Tálalás
előtt filézett narancsszeletekkel, aprított mogyoróval díszítjük.
Köszönjük a receptet a kiföztük.hu-nak.