Hozzávalók:
- 2 pohár liszt
- 1 pohár vaj
- 1/2 pohár darált eritrit
Elkészítés:
A sütőt melegítsük elő 175 C fokra. Egy nagy tepsire helyezzünk sütőpapírt.
A vajat és az eritritolt keverjük el, majd adjuk hozzá a lisztet. Keverjük amíg darabossá válik a massza, majd folytassuk tovább, amíg lágy tésztává válik.
Lisztezett felületen nyújtsuk ki a tésztát kicsit vastagabbra mint 1/2 cm. Pohárral szaggassunk kör alakú formákat, helyezzük őket a sütőpapírra és kb. 15 percig süssük, amíg aranybarnáváválik.
A sütőpapíron hagyjuk kihűlni, majd díszítsük.
Díszítéshez tippek:
1. Csokoládét és vajat olvasztunk, ezzel díszítjük a tojás formát.
2. Natúr ételfestékkel kifestjük.
Az eredeti recept innen származik: http://www.thecomfortofcooking.com/2013/11/3-ingredient-shortbread-cookies.html