Hozzávalók
- 1/2 üveg Almitas törökmogyoró-vaj
- 1 csipet só
- 1,5 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 15 dkg Cavalier étcsokoládé-pasztilla
- 5-7 dkg eritritol
- 1 dl kókusztej
- 5 dkg kókusztejpor
továbbá:
- kókusz- vagy mogyoróolaj (elhagyható)
Elkészítés
A csokoládépasztillát vízgőz fölött összeolvasztjuk a kókusztejjel. Hozzákeverjük a kókusztejport, a sót, az eritritolt és a kakaóport. Levesszük a tűzről, a mogyoróvajat beletéve egynemű masszává dolgozzuk. Üvegbe töltjük, és hűtőben tároljuk.
Tipp: ha száraznak érezzük, 2-3 evőkanál kókusz- vagy mogyoróolajat adhatunk hozzá.
Köszönjük a receptet a kiföztük.hu-nak.