Hozzávalók 20 db-hoz
- 20 dkg Cavalier csokoládépasztilla
- 1 közepes méretű avokádó (tisztítva mérve kb. 15 dkg) 5 dkg eritrit
- 1 evőkanál kókuszolaj
- 1,5 teáskanál őrölt fahéj
- 1,5 kávéskanál őrölt szegfűszeg
a forgatáshoz:
- 1-2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
Az avokádót megpucoljuk, a húsát villával összetörjük. A csokoládét vízgőz fölött megolvasztjuk, belekeverjük az eritritet és a kókuszolajat, majd hozzáadjuk az avokádót és a fűszereket. Ha nem sikerült teljesen összetörnünk az avokádót, a masszát botmixerrel pürésíthetjük. 1 órára hűtőbe tesszük, majd tenyereink között gombócokat formázunk belőle. Kakaóporba forgatva tálaljuk.